Uzunpınar Ortaokulu

Vizyon: GÜCÜMÜZÜN FARKINDA, BAŞARININ İZİNDEYİZ.

Misyon: Uzunpınar İlköğretim Okulu olarak Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak için varız.Atatürk´ ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı çağdaş ve laik devlet düzenini benimsemiş gençler yetiştirmektir.Bu ilkeden hareketle biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güveni yüksek bireyler hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.Öğrencilerimize ve hedef kitlemize güvenilir ve sağlıklı bir ortamda ve nitelikli bir eğitim ve öğretim vermek için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Derse başlama saati:08.40 Bitiş saati :15.00
Isınma: Kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uzunpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Uzunpınar Mah. M. Fevzi Çakmak Cad. 101 Sokak No2 Pamukkale/DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Uzunpınar Mahalllesinin nüfüsu 2200 olup,rakımı 1200 m dir. İklim olarak karasal iklim hüküm sürmektedir.

Adres - Uzunpınar Mah. M. Fevzi Çakmak Cad. 101 Sokak No2 Pamukkale/DENİZLİ

Ulaşım Ulaşım;Uzunpınar Taşıyıcılar kooperatifine bağlı minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli merkeze 35 km uzaklıktadır.